Jouw thuiskantoor veilig en stofvrij met een 10 inch serverkast 

author
2 minuuts, 29 tweedes Lees

Steeds meer mensen starten als ZZP vanuit hun huis. Ze starten met de aanschaf van een laptop of een desktop maar daarna komen ze tot de conclusie dat ze meer apparatuur nodig hebben. Deze apparatuur kun je het best opbergen in een 10 inch serverkast. Wie ook maar één keer heeft meegemaakt dat een laptop de geest gaf weet waar we het over hebben. Alle informatie en opdrachten die je hebt gemaakt in één keer kwijt zijn is funest voor je bedrijf. Dat is dan ook de reden waarom een ondernemer geen risico moet nemen. We leggen je uit hoe je jouw thuiskantoor stofvrij en veilig kan maken. 

Bewaar je gegevens extern in een 10 inch serverkast

Het is behoorlijk link om de gegevens van jouw bedrijf alleen op de harde schijf van je computer of laptop te bewaren. De reden wijst zichzelf. Op het moment waarop jouw computer apparatuur het begeeft zal de informatie op jouw computer of laptop verloren zijn. Tenzij je een back up in de cloud had gemaakt kan je niet meer bij jouw opdrachten en werk komen. Belangrijke zaken voor jouw bedrijf zijn ontoegankelijk geworden. Je hebt dan een computer reparateur nodig om jouw belangrijke gegevens weer te redden vanaf je computer. Het extern bewaren van jouw gegevens op een externe harde schijf is dan ook geen overbodige luxe. 

Een kleine stofvrije ruimte in jouw huis 

Een huis is altijd stoffig en daardoor is het lastig om een stofvrije ruimte te maken in je huis. Toch is dit noodzakelijk wanneer je een externe harde schijf plaatst. Een 10 inch serverkast is in dat geval de oplossing. Het gaat om een 10 inch serverkast die nog kleiner is dan een ladeblok voor onder je bureau. Door de glazen deur aan de voorkant zie je de status van alle apparatuur in jouw 10 inch serverkast. Zo kan je gelijk zien of jouw externe geheugen nog in goede staat is. Ook andere computerapparatuur kan je gemakkelijk opbergen in deze ruimte. Het zorgt ervoor dat je een eigen stofvrije ruimte in je huis hebt gemaakt. 

Laat jouw serverkast inrichten 

Tenzij je erg handig bent met computers is het advies doorgaans dat je de 10 inch serverkast laat inrichten door een ICT expert. Heb je die niet in jouw vriendenkring zitten dan kan je altijd nog business to business de hulp van een deskundige inroepen. Het is de manier bij uitstek om te voorkomen dat jouw bedrijfsgegevens verloren gaan. Een 10 inch serverkast die eenmaal goed is ingericht is een item waar je verder geen omkijken meer naar hebt. Om te voorkomen dat jouw stroomnet oververhit raakt doordat er meerdere stekkers aan het apparaat zitten is het een goed idee om een speciale stekkerdoos mee te bestellen. De stekkerdoos heeft een overspanningsbeveiliger. Het zorgt ervoor dat er niet teveel stroom kan worden gebruikt op een groep in jouw huis. Dit soort accessoires koop je het gemakkelijkste bij hetzelfde bedrijf wat je ook de serverkast levert.

Jouw nieuwe serverkast bestel je online bij Patchkastwinkel.nl. 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *